Cloud Custodian, de cloudoplossing op maat

Arxus’ Cloud Custodian is dé cloudbeheeroplossing die je voorbereidt op een naadloze overgang naar Microsoft Azure. Met het Cloud Adoption Framework (CAF) aan de basis, loodsen onze cloudingenieurs je doorheen het volledige proces – van strategie tot governance. Ontdek hoe onze oplossingen je vlot en gecontroleerd door je cloudomgeving laten navigeren.

We zijn bovendien Microsoft Certified: Azure Expert MSP. Dat betekent dat Microsoft ons een officiële expertenrol heeft toegekend op het vlak van ontwerp, implementatie en beheer van Azure-oplossingen.

Deskundige begeleiding naar Azure-succes

Icon - Experts

Cloudroadmap op maat

Cloud bakcuo

Proactieve ondersteuning en optimalisatie

Icon - Customer Intimacy

Onze Cloud Custodian-missie

Jouw succes in de cloud is onze belangrijkste missie. Voor ons is een cloudomgeving niet gewoon een technologisch snufje, maar een sterke kracht om optimaal samen te werken en door te groeien. We spelen in op deze kracht zodat jij en je team efficiënt aan de slag kunnen.

Controle

We willen je de controle geven over je cloudomgeving. Zo bepaal je zelf hoe je organisatie groeit en evolueert.

Icon - Search

Snelheid

We willen dat je snelheid kan maken, zodat je flexibel kan reageren op veranderende behoeften en kansen op de markt

Icon - Growth

Flexibiliteit

We streven naar maximale flexibiliteit, zodat je steeds vrij bent om je cloudomgeving aan te passen aan de wensen van je organisatie.

Icon - Flexibility

Zo helpen we je verder

Onze Cloud Custodian-services onderscheiden zich door de proactieve en persoonlijke aanpak, gebouwd op de best practices van het Cloud Adoption Framework (CAF) van Microsoft. In vergelijking met klassieke managed services, laten we je migratie naar Microsoft Azure sneller en vlotter verlopen. Je werkt hiervoor nauw samen met onze cloudingenieurs.

Kom met ons praten om de mogelijkheden op maat te bekijken.

Onze Cloud Custodian Road to Azure bestaat uit 3 delen:

 1. Plan
 2. Ready
 3. Operate

1. Plan

Een efficiënte overstap naar de cloud begint met een doordachte strategie. Onze Cloud Custodian Strategy planner helpt je op weg. We bepalen wat er belangrijk is en wat de verwachtingen zijn zodat het plan om over te stappen afgestemd is op het resultaat dat je bedrijf of organisatie nodig heeft.

Ons doel is simpel: je bedrijf of organisatie klaarmaken om het volledige potentieel van de cloud te benutten. Dat doen we op basis van de Azure landing zone design areas, voor deze fase specifiek ‘Strategy’ en ‘Plan’: 

 • Inzicht in je zakelijke doelen: Je zakelijke doelen zijn belangrijk om te begrijpen waar we naartoe willen. Succes in de cloud draait niet alleen om technologie, maar gaat ook over harmonie tussen je cloudbenadering en bedrijfsdoelstellingen. We brengen dit samen in kaart voor we de strategie vormgeven.
   
 • Inzicht in je reis naar de cloud: Onze cloudingenieurs voeren een grondige evaluatie uit om te bepalen waar je het beste instapt in je cloud adoption journey. Zo bekijken we samen waar de prioriteiten liggen van je migratie naar Microsoft Azure.

 

⬇️

Een plan op maat van je bedrijf of organisatie

Je krijgt een gedetailleerde en dynamische cloudroadmap met concrete stappen en doelen. Het vormt een gestructureerde aanpak om soepel en efficiënt de cloudtechnologieën te integreren. De roadmap verzekert je van een succesvolle en duurzame overgang naar de cloud – en we blijven deze voor je beheren!

2. Ready

In de Ready-fase blazen we het plan uit de vorige stap leven in. Onze Cloud Custodian Accelerator richt zich hiervoor op snelheid, maar ook op nauwkeurigheid. De overgang naar de cloud wordt zo een vlot en gestructureerd proces, met specifieke aandacht voor de ‘Ready’- en ‘Adopt’-fases van het Azure Landing Design.

 • Ready: voorbereid op verandering: Je rekent op een sterke Azure-fundering en voorbereiding, gebouwd op relevante ontwerpdomeinen van het Cloud Adoption Framework, waaronder:

  • Platformautomatisering en DevOps
  • Resource-organisatie
  • Netwerktopologie en connectiviteit
  • Cloudidentiteit en toegangsbeheer
  • Azure-kostenbeheer
    
 • Adopt: migratie en innovatie: Na de ‘Ready’-fase volgt ‘Adopt’, waarbij we actief migreren en de gewenste veranderingen uitvoeren. Onze aanpak bestaat uit begeleide ontwerpsessies om de overgang te vergemakkelijken, maar we beheren ook de cloudroadmap en stemmen hem in real-time af op de bedrijfsnoden.

   

⬇️

Klaar voor de cloud met een duidelijke landingszone

Nadat we een gestructureerde landingszone hebben opgezet volgens het Framework, ondersteunen we je met onze diensten, onder andere op het vlak van automatisering, infrastructuur en veiligheidsmaatregelen.

3. Operate

De laatste fase, ‘Operate’, steunt op 3 essentiële diensten. Met deze kerndiensten optimaliseren en versterken we je cloudomgeving voor het beste eindresultaat.

ADVISE

Governance en innovatie
Je gaat voor een sterke cloudomgeving op lange termijn met onze regelmatige evaluaties en concrete verbeterplannen

CONTROL

Resourcebeheer
Je platform draait soepel en je behaalt een maximale beschikbaarheid door ons slim beheer en onze expertise, waardoor je het beste haalt uit de cloud.
 

ADOPT

Begeleiding
We integreren nieuwe werkmethodes in je systeem en begeleiden je hierin. Aangepaste ontwerpen zorgen voor optimale prestaties.

⬇️

Integreer, optimaliseer en beheer voor succes in de cloud

Je kiest voor een robuuste cloudomgeving op lange termijn met ons aan je zijde. We voeren regelmatige evaluaties uit en stellen verbeterplannen op, aangepast aan je veranderende wensen en noden. Zo zit jij altijd aan het stuur van je cloudomgeving, maar heb je steeds een expert in de passagiersstoel zitten.

Laat je verder informeren

Onze Cloud Custodian-missie draait om jouw succes in de cloud. Grondig technisch advies, voorbereiding op migraties en (roadmap)beheer: we staan klaar om je te helpen. Informeer naar de tarieven en laat je verder helpen door onze experts.

We komen graag langs om samen je concrete businesscase te bespreken en te bekijken hoe de cloud je organisatie competitiever maakt.