Modern Workplace: productiever verbonden met je teams

Bij Arxus geloven we dat een moderne werkplek je organisatie nog beter maakt. Onze missie is om samen jouw efficiënte, flexibele en productieve werkomgeving uit te bouwen zodat je er het meeste uithaalt. Met Microsoft 365 aan de basis, krijg je de geschikte oplossing voor elke nood - of je nu aan het begin staat van je transformatie of al verder gevorderd bent.

Sterke technische expertise

Icon - Experts

Verlengstuk van je IT-team

Icon - Team

Duidelijke visie en strategie

Icon - Search

Microsoft 365 als fundament

Icon - Microsoft Office 365

Onze Modern Work-missie

Er zijn verschillende oplossingen om efficiënt samen te werken met je team. Onze missie bestaat eruit om op zoek te gaan naar de meest geschikte voor jouw bedrijf. Microsoft 365-producten vormen de basis zodat de verschillende mogelijkheden divers zijn.

Je een sterk fundament bezorgen

Met Microsoft 365 voorzien we alle handvaten zodat je collega’s of werknemers snel en efficiënt aan de slag kunnen.

Icon - Keyboard

Je technische barrières wegnemen

Met ons aan je zijde kies je voor een verlengstuk van je IT-team. Je rekent op onze expertise en technische kennis om je werkplek te moderniseren

Icon - Proactivity

Je moderne werkplek realiseren

Laat je adviseren en ondersteunen. We pakken niet alleen technische uitdagingen met beide handen aan, maar ook visionaire.

Icon - Microsoft Windows 10

Zo helpen we je verder

We begrijpen dat de weg naar een geoptimaliseerde werkplek uniek is voor elk bedrijf. Sommigen kiezen voor volledige ontzorging, terwijl anderen nood hebben aan begeleiding of implementatie van een verbetertraject. Wat je ook nodig hebt, ons portfolio biedt de mogelijkheid voor ondersteuning in elke fase en voor alle noden.

Kom met ons praten om de mogelijkheden op maat te bekijken.

Onze flexibele Modern Work-aanpak bestaat uit 3 delen:

  • Stap 1: Plan
  • Stap 2: Ready
  • Stap 3: Operate

Stap 1: Plan

Je moderne werkplek krijgt eerst vorm in de ‘Plan’-fase. Aan de hand van interessante workshops en grondige assessments verzamelen we alle nodige informatie en leiden we je verder op om je moderne werkplek te realiseren – inclusief een uitgebreid stappenplan voor de toekomst.

  • Workshops: Deze sessies krijg je van onze expers en zijn bedoeld om onze verwachtingen op elkaar af te stemmen. Je krijgt belangrijke informatie over je moderne werkplek en we bespreken ook de huidige situatie op de werkvloer. Sommige workshops financiert Microsoft, als je aan bepaalde criteria voldoet.
     
  • Assessments: Als je al bekend bent met bepaalde oplossingen en daardoor geen nood hebt aan een workshop, volstaan onze grondige assessments om de nodige informatie te verzamelen.

Stap 2: Ready

In de ‘Ready’-fase bereiden we je voor op de migratie naar de gekozen Microsoft 365-diensten, waarbij we zowel je huidige omgeving in kaart brengen als de noodzakelijke vervolgstappen uitvoeren. We zetten alles klaar om te implementeren en te testen in de volgende fase. Bij ons reken je bovendien op duidelijke communicatie zodat je elke stap vlot meevolgt.

Stap 3: Operate

In de ‘Operate’-fase voeren we uit wat we in de vorige stappen samen hebben besproken. Je beslist zelf hoe dat gebeurt: heb je hiervoor enkel nood aan gerichte ondersteuning of laat je je volledig ontzorgen door ons? Wat je ook kiest, we realiseren samen efficiënt de moderne werkplek die je voor ogen hebt.

Wa we concreet voor je doen in de 'Operate'-fase:

We bieden beheerde diensten aan:

Je rekent op enkele beheerde diensten, zoals Sentry voor cyberbeveiliging, Azure Virtual Desktop voor virtuele desktopomgevingen en Arxus Cloud Voice voor cloudgebaseerde communicatie. 

✅ We maken je (nog) weerbaarder:

Je wapent je tegen cyberdreigingen door je IT-systemen en gegevens veilig te stellen met preventieve maatregelen en een duidelijk beleid rond detectie en reactie. We stellen deze zaken voor je op om je digitale omgeving te beschermen.

✅ We laten je voldoen aan licentievoorwaarden:

Je krijgt ondersteuning om je softwarelicenties beter te beheren. Zo helpen we je om te voldoen aan de nodige licentievoorwaarden om ook onnodige kosten te besparen. 

✅ We zetten volop in op jouw succes:

Haal het maximale uit je moderne werkplek. Via klantsuccesmanagement monitoren en evalueren we onze geleverde diensten. Zo ondersteunen we je ook op de lange termijn.

Kortom, in de ‘Operate’-fase laten we je IT-systemen soepel werken, ondersteunen we je daarin en streven we naar een digitale werkomgeving waar je écht productiever en gelukkiger van wordt.

Laat je verder informeren

Onze Modern Work-missie draait om jouw succes. Grondig technisch advies, voorbereiding op migraties en beheerde diensten: we staan klaar om je te helpen. Stap in waar je zelf wil, in de Plan-, Ready-, of Operate-fase. Informeer naar de prijzen en laat je verder informeren door onze experts om de productiviteit op de werkvloer te verhogen.

We plannen graag een gesprek in om samen je concrete businesscase te bespreken en te bekijken hoe de cloud je organisatie competitiever maakt.